avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta instanta contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta instanta contestatie executare

Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce sector depun actiunea, executorul are sediu in sectorul 3
Cel mai recent răspuns: Smarandache , utilizator 15:09, 13 Februarie 2018
OK deci contestatia o fac la sectorul 4 nu la sectorul la care a fost emisa Incuvintarea, adica sectorul 3 chiar daca obiectul contestatiei este, exclusiv, necompetenta instantei de incuvintare. Mentionez ca in sentinta executorie este o eroare materiala, adica a fost mentionata in introducere o adresa gresita, din acest motiv instanta sectorului 3, verificand competenta sa nu a avut nici o vina.

NU MAI CITATI INUTIL MESAJELE ANTERIOARE!!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare obligatia de a face- instanta competenta luticus luticus Punerea in executare a unei sentinte obligatia de a face s-a facut la judecatoria de la domiciliul petentului. Actele de executare silita s-au facut de un ... (vezi toată discuția)