Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

soficu cristina 
	    	Utilizator

soficu cristina 
	    	Utilizator	    

soficu cristina 
	    	Utilizator

soficu cristina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER	                   

stie cineva ce argumente as putea folosi pentru a justifica nedepunerea declaratiei 390 in termen (trimestru aferent iportului intracomunitar) conform art. 219 ... (vezi toată discuția)
	                    AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER	                   

stie cineva ce argumente as putea folosi pentru a justifica nedepunerea declaratiei 390 in termen (trimestru aferent iportului intracomunitar) conform art. 219 ... (vezi toată discuția)

Madalina Pascu	                   

va rog mult sa ma ajutati cu o mare problema pentru mine.am o societate care face pentru prima data achizitii si livrari intracomunitare de marfa..am facut ... (vezi toată discuția)
	                    Madalina Pascu	                   

va rog mult sa ma ajutati cu o mare problema pentru mine.am o societate care face pentru prima data achizitii si livrari intracomunitare de marfa..am facut ... (vezi toată discuția)

Feni	                   

Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza  operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
	                    Feni	                   

Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza  operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)