avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Procura pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Procura pensie

Am depus procură legală de pensie ca mandatara soțului meu, cu semnătură de consul. Am fost identificată cu pasaport din România valabil la data depunerii procurii la CJPT. Am primit și nr. de înregistrare . Ulterior m-au anunțat că nu pot fi împuternicită deoarece numai cei cu domiciliu în România au acest drept. Aș vrea ajutorul Dvs. să înțeleg, pe ce bază de ordin sau lege nu am putut ridica la cererea soțului pensia.
Cel mai recent răspuns: Marula , utilizator 17:41, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pt. răspuns. Are soțul meu cont curent și a fost pensia virată până la data expirării procurei. Din data prezentării procurei noi, pe numele meu, nu s-a mai virat, cu toate că a fost procura legală. Oare a apărut o nouă lege, care interzice procuri pe numele soțului, soției?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul prima casa - vanzare cumparare. sebibv sebibv Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreaus a achizitionez un imobil de la niste prieteni, plecati in Canada. Ei nu se vor mai intoarce, nici macar pentru ... (vezi toată discuția)
Salariul incasat in contul unei persoane imputernicite. ce risca aceasta? desirelia75 desirelia75 conf art.167 alin 1 codul muncii salariul se plateste direct salariatului sau persoanei imputernicite de acesta. persoana imputernicita accepta virarea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont cand banii nu apartin debitorului stelarman stelarman Buna dimineata! O problema a carei rezolvare nu am gasit-o in acest forum. Avem urmatoarea situatie: o poprire pe conturile bancare ale unui debitor. Acesta ... (vezi toată discuția)