avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare coduri CAEN PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare coduri CAEN PFA

Buna ziua.

Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare urmatoarele coduri CAEN:

1) 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate;
2) 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client);
3) 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet (pentru a face un magazin online).

Si acum intrebarea: trebuie sa justific experienta cu diplome/cursuri in aceste domenii? Mentionez ca pentru activitatea principala (6311) am folosit diploma de licenta.
Cel mai recent răspuns: cristivstan , utilizator 17:43, 16 Noiembrie 2019
Buna ziua.

Sunt in aceeasi situatie ca dumneavoastra, m-ar interesa daca ati reusit sa rezolvati situatia dumneavoastra. De asmenea m-ar interesa daca exista costuri pentru adaugarea unui COD CAEN la ONRC? Va multumesc.
@djszabi

Buna ziua,

Am fost la ONRC, am adaugat 4 coduri CAEN secundare si nu am platit nimic. Nu a trebuit sa justific experienta pentru cele secundare.
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2019
cristivstan, utilizator
Buna ziua, am adaugat si eu aceste coduri anul acesta in martie. Mie mi-au cerut diploma de studii doveditoare pentru activitatea de reclama si marketing afiliat. Am depus copie de pe diploma de facultate cu profil psihologie. Cred ca depinde mult de functionarul respectiv. Legea nu pare la fel pentru toata lumea :).
Am fost la Registrul Comertului, am adaugat 4 cadouri CAEN si nu mi-au cerut nici o diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ralucaciobanu ralucaciobanu Buna ziua Vreau sa deschid un srl-d pentru publicitate online, servicii web sowfturi, comert online vanzarea produselor, puteti sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)