avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pozitie registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pozitie registru agricol

Daca un imobil se vinde cu acte de mana se poate sterge pozitia din registrul agricol adica acolo sa nu mai apara nr, de casa
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:58, 25 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un imobil nu se poate vinde cu acte de mana, adica se poate vinde dar vanzarea nu este valabila, si ca atare nu se poate sterge pozitia din registrul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte de proprietate pentru un imobil construit in 1950 impreuna cu sotia pe un teren dat de tatal acesteia,pe care la cumparat cu act de mana in 1947 vs99teo vs99teo Buna ziua, Vreau sa obtin acte de proprietate pe un imobil construit in 1950 pe un teren donat de socrul meu la casatoria cu fiica acestuia.Donatia s-a facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire serpico_26 serpico_26 Buna ziua ! Am primit mostenire de la parinti acum 20 de ani o casa. Sant singura mostenitoare pe certificat , ceilalti 3 frati ai mei renuntand in favoarea ... (vezi toată discuția)