avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pagina furata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pagina furata

BUNA. Am avut o pagină de facebook cu 383000 de urmaritori. In data de 26.02.2018 mi-a fost furată pagina, nu stii de cine si nici cum. Cum aș putea să o recuperez, ce metode sunt,? Precizez ca am raportat facebook.ului fără nici un rezultat pana acum. Mai precizez ca detin niste printuri ă unui individ care zice ca detine pagina si vrea sa o vândă. Acest individ la contract pe nepotul meu. Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:29, 27 Februarie 2018
Dacă pagina este gratuită (adică nu plătiți abonament) mai întâi că nu vă aparține, FB vă tolerează pe site. Dacă o vreți înapoi musai, probabil o s-o cumpărați. Răpirea paginii a fost posibilă în principal din cauza parolei slabe sau neîndeplinirii cerințelor de autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)