avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contestare PV
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contestare PV

Dupa sedinta de Adunare Generala a Asociatiei de Proprietari, in procesul verbal, s-a consemnat ca toti cei prezenti au fost de acord cu ceea ce scrie in acest caiet, cu toate ca s-a votat contra unor lucruri propuse, cu doua voturi in plus si mai ales ca unele cereri ale proprietarilor nu au fost specificate in PV, iar altele nici nu s-au discutat.
Procesul verbal nu este semnat de catre nimeni (presedinte, cenzor, administrator, cel ce a scris PV).
Eu, ca proprietar in Asociatie, ce am fost la sedinta, am dreptul sa scriu in acel caiet, ca am votat contra, adica nu am fost de acord?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
doinagherasim, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:36, 18 Noiembrie 2019
Este pt prima oara cand aud asa ceva. Nu am facut nici eu, nici ceilalti locatari proprietari (nu chiriasi!), cerere de aderare. Totzi participantii (proprietari) la sedinta voteaza, dar......presedintele face ce vrea.
Domnule Grecu, cum se face ca, fiinda atat de avizat, scolit, experimentat, etc, etc, nu ati inaintat Parlamentului o Petitie, ceva, logica si argumentata ???! Sa intelegem ca si dvs vi se pare ""normal"" ca, la a 2-a reconvocare a AG, acestia sa decida ce vor ei, chiar daca sunt 3-5 persoane, in numele a 200 ????! Sau nu ati avut timp, pur si simplu, fiind atat de ocupat cu cele legale si contabile, sa sesizati aceasta ENORMA ANOMALIE, CARE DUCE LA AGLOMERAREA INSTANTELOR ???!.. iNTREB SI EU, PENTRU TOTI CEI MINTITI, INSELATI SI FURATI IN AS DE PROPR!... QED
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimabile @Psihosex,
Habar nu aveti cu ce ma ocup si ce responsabilitati mai am eu in orasul de bastina, chiar pe aceasta linei, asa ca va rog sa va vedeti de sex-ul si psihoanalizele dvs. Eu ma ocup de cu totul altceva si v-am mai scris si pe alt topic, exact despre ceea ce dumneata scrii ca ar fi ... QED? Cum sa fie QED, cine a stabilit aceasta chestiune?
Pai dumneata intreaba in numele dumitate si doar in asociatia din care faci parte pentru ca altfel ajungi ca vorba romanului;
- cainele moare de drum lung si nu mai continui - cu scuzele de rigoare...
Adevarul este ca poti sa te ascunzi foarte bine sub un asemenea ID, astfel ca poti debita orice consideri ca nu-ti place in viata.
Abia cand o sa faceti parte din conducerea unei as. prop. sa va aduceti aminte intrebarile pe care mi le adresati.
As. prop. te convoaca la o AG, semnezi si un tabel si dumneata (vorbesc la modul general), nu te doare nici la bascheti. Bun, se suspenda si se amana AG, se reconvoaca, iar convocator, cica din nou tabele, scrisori, aranjamente cu sala in care are loc adunarea, etc si cei pe care ii astepti la AG, te trateaza cu sictir - ce mama dreq sa faci ? - zi dumneata, ca tot te ocupi cu psihoanalizele? Da-ne un raspuns, macar o parere care sa ne faca sa intelegem ca intr-adevar vrei ca in as. prop. sa nu se mai minta, sa nu se mai fure, nimeni sa nu fie inselat. Altfel vorbi si scriem discutii, adica pierdem vremea!
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
Adam Grecu, utilizator

Psihosex a scris:

Sa intelegem ca si dvs vi se pare ""normal"" ca, la a 2-a reconvocare a AG, acestia sa decida ce vor ei, chiar daca sunt 3-5 persoane, in numele a 200 ????!

Da,la AG reconvocata, daca vin 10 proprietari din 200 , aia hotarasc tot. Cei care nu au venit sau nu au dat imputernicire, trebuie sa se conformeze. Inseamna ca nu i-a interesat despre ce se discuta si sunt de acord cu tot. Doar daca se ia o hotarare care nu respecta legea, numai asa de mai poate face ceva...
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
vali m, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatiile de propietari visalon visalon In asociatia din care fac parte, nu s-au facut alegerile noului comitet executiv , nici pana la ace4asta data.In martie, cand trebuia sa se aleaga,erau ... (vezi toată discuția)
Demisie comitet asociatie proprietari corneliacr corneliacr In curand vom avea o sedinta convocata ca urmare a demisiei presedintelui si a celorlalti doi membri ai comitetului executiv. Toti stim motivele, nu sunt ... (vezi toată discuția)
La adunarea generala reconvocata,mai sunt valabile imputernicirile ? vanichi vanichi Daca Art 24(1)din Legea 230/2007 prevede \\"Ad.Gen. poate adopta hotarari daca majoritatea propr.membri ai As.(jumatate plus unu)sunt prezeznti personal sau ... (vezi toată discuția)