avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Italia: fată însărcinată, fără codice fiscale. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Italia: fată însărcinată, fără codice fiscale. Cum se procedează în această situație?

Unde poate merge o fata insarcinata care are codice fiscal,locuieste in Italia cu prietenul ,acesta lucreaza cu contract de munca,ea trebuie sa mearga la controale,consult,nu poate merge nicaieri fara plata,la sfarsitul lunii Martie vor venii in tara sa oficieze casatoria,atunci lucrurile vor sta altfel dar pana atunci ea unde si ce trebuie sa faca?
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Fivy , utilizator 19:45, 2 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de asigurare medicală am nevoie pentru rezidentă in italia Alina1010 Alina1010 Sunt persoană cu handicap și vreau să mă stabilesc in Italia. Vreau să depun actele pentru rezidentă insă mi se refuză dosarul pentru că asigurarearea ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)