Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare apartament

Buna ziua,
Am plastifiat contractul de la apartament ( mare prostie nu am stiut ca nu e voie) deoarece era foarte deteriorat contractul fiind intocmit in anul 89. Pe contract scrie firma Sc URBANA SA Cluj este vreo posibilitate sa mai fac rost de un duplicat care sa inlocuiasca originalul? Am inteles ca nu mai este valabil daca este plastefiat desii nu are timbru sec sau alte elemente care sa faca diferenta daca este original sau nu. Se vede pe el ca este foarte vechi si original chiar daca e plastefiat. Ma puteti va rog sfatuii ce trebuie sa fac pentru a nu intampina probleme pe viitor la succesiuni sau schimbare buletin. Mentionez ca o succesiune am facut in urma cu o luna ( atunci nu a fost plastefiat) deoarece a decedat tata, primind calitatea de mostenitor eu si mama mea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 08:59, 27 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de vanare-cumparare este actul in baza caruia s-a facut succesiunea asupra apartamentului. Puteti solicita la SC URBAN SA Cluj sa va emita unul sau doua exemplare duplicat ale acelui contract.
Daca mai gasesc firma din cate am aflat nu mai exista. Dar banuiesc ca exista si alta alternativa daca ei nu mai sunt, o arhiva pastrata undeva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ar trebui sa fie undeva arhiva ca mai multe procese au si in prezent :

Miza celui mai lung proces aflat pe rolul Curţii de Apel Cluj. De mai ...
17 Mar 2014 ... În 1998, prin cererea înregistrată la Judecătoria Cluj reclamanţii Masody Gheorghe şi Masody Anna-Maria au solicitat constatarea nulităţii absolute a contractului de vânzare-cumpărare încheiat între Ana Rotariu şi Sergiu Adrian Rotariu cu SC URBANA SA Cluj şi evacuarea celor doi din imobilul situat pe ...
www.monitorulcj.ro/.../34449-miza-celui-mai-lung-proces-aflat-pe-rolul- curtii-de-apel-cluj-de-mai-bine-de-16-ani-doua-familii-se-raz..

In caz ca aflati unde se afla arhiva SC URBANA SA, Cluj sa scrieti aici ,pe forum.,multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
ili47, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă acel contract de vânzare cumpărare a fost incheiat/transcris la fostul Notariat de Stat, arhiva a fost preluată de Camera Notarilor Publici a județului respectiv.
Puteti solicita de acolo o copie legalizată pe care o puteti folosi fără probleme pentru orice act de dispozitie (vânzare, moștenire etc)
Nu stiu daca a fost incheiat/transcris la notariatul de stat... pe contract scrie intocmit de sc urbana sa in 6 exemplare si stampila lor. Banuiesc ca exemplarele alealalte se afla undeva.ili47 a scris:
In caz ca aflati unde se afla arhiva SC URBANA SA, Cluj sa scrieti aici ,pe forum.,multumesc

Am sa ma interesez si daca gasesc eu va anunt.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare cumpărare original Lola08 Lola08 Bună ziua Am cumpărat un apartament de la SC Urbana Cluj și în 1996 l-am intabulat.La depunerea actelor pentru intabulat am depus contractul în original ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pierdut genarul genarul Sunt un proprietar care a cumparat apartamentul in care locuia de pe vremea comunismului, in conformitate cu legile date dupa revolutie prin care se permitea ... (vezi toată discuția)