avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare apartament

Buna ziua,
Am plastifiat contractul de la apartament ( mare prostie nu am stiut ca nu e voie) deoarece era foarte deteriorat contractul fiind intocmit in anul 89. Pe contract scrie firma Sc URBANA SA Cluj este vreo posibilitate sa mai fac rost de un duplicat care sa inlocuiasca originalul? Am inteles ca nu mai este valabil daca este plastefiat desii nu are timbru sec sau alte elemente care sa faca diferenta daca este original sau nu. Se vede pe el ca este foarte vechi si original chiar daca e plastefiat. Ma puteti va rog sfatuii ce trebuie sa fac pentru a nu intampina probleme pe viitor la succesiuni sau schimbare buletin. Mentionez ca o succesiune am facut in urma cu o luna ( atunci nu a fost plastefiat) deoarece a decedat tata, primind calitatea de mostenitor eu si mama mea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 08:59, 27 Aprilie 2018
Ati aflat unde se afla arhiva Urbana SA Cluj Napoca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare cumpărare original Lola08 Lola08 Bună ziua Am cumpărat un apartament de la SC Urbana Cluj și în 1996 l-am intabulat.La depunerea actelor pentru intabulat am depus contractul în original ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)