avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită pentru un credit achitat integral ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. Ce pot face în această situație?

Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit o instiintare referitoare la faptul ca am de platit aproape 8000 de lei. Acela este unicul credit facut vreodata. In instiintare scria ca se va face poprire pe salar. Am contactat si banca sa vad daca am restante la ei. Acestia mi-au spus ca nu sunt probleme si creditul a fost achitat. Ce pot face in situatia aceasta? Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:43, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti verifica singur pe portalul instantelor de judecata daca exista un dosar de executare pe numele dvs.
Da este un dosar din anul 2016. Dar eu nu am stiut nimic. O sa depun o contestatie
Daca ati primit direct somatie de la executorul judecatoresc, depuneti contestatie in termen de 15 zile de cand ati aflat. Daca e vb doar de o notificare, puteti sa le transmiteti in scris ca ati achitat.
Si totusi cine va executa silit daca ati vorbit cu banca si vi s-a spus ca nu mai au nicio creanta? Ati mai avut un alt imprumut?

Cei de la banca au spus ca este totul achitat si contul lichidat. Hartia era de la un birou de executare silita. Nu scrie decat faptul ca executorul a preluat cazul de la InvestCapital, care a preluat de la alta firma si tot asa. Oricum fac contestatie. Nu mi se pare normal aa vina dupa 8 ani si ea zica ca am datorii. Si mai e vorba si de 8000 de lei

Alte discuții în legătură

Executare silita Xm3n Xm3n Firma recuperatoare poate executa silit un datornic,sa puna poprire pe salar? (vezi toată discuția)
Decizie judecatoreasca de executare silita TomaD TomaD Buna seara, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, aprox. 5000 ron. Situatia financiara a evoluat negativ si nu am mai achitat cateva rate (nu ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)