Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit o instiintare referitoare la faptul ca am de platit aproape 8000 de lei. Acela este unicul credit facut vreodata. In instiintare scria ca se va face poprire pe salar. Am contactat si banca sa vad daca am restante la ei. Acestia mi-au spus ca nu sunt probleme si creditul a fost achitat. Ce pot face in situatia aceasta? Va multumesc
Daca ati primit direct somatie de la executorul judecatoresc, depuneti contestatie in termen de 15 zile de cand ati aflat. Daca e vb doar de o notificare, puteti sa le transmiteti in scris ca ati achitat.
Cei de la banca au spus ca este totul achitat si contul lichidat. Hartia era de la un birou de executare silita. Nu scrie decat faptul ca executorul a preluat cazul de la InvestCapital, care a preluat de la alta firma si tot asa. Oricum fac contestatie. Nu mi se pare normal aa vina dupa 8 ani si ea zica ca am datorii. Si mai e vorba si de 8000 de lei