m_ella2005 a scris:
Cine v-a sfatuit referitor la art 55 Cod Fiscal a omis sa va spuna si de alin. 4 a acestui articol.
alin. 4 Urmatoarele sume nu sunt incluse in veniturile salariale si nu sunt impozabile, in intelesul impozitului pe venit:
b) tichetele de masa si drepturile de hrana acordate de angajatori angajatilor, in conformitate cu legislatia in vigoare;
Imi cer scuze daca va contrazic,dar,cine m-a sfatuit este un avocat caruia i-am platit pentru aceasta consultatie,care o sa ma reprezinte la proces si nu cred ca mi-ar fi spus despre cai verzi pe pereti.Domnul in cauza s-a mai confruntat cu astfel de situatii si nu cred ca ar lua o cauza pierduta din start. Si ca sa fiu prevazatoare pentru ca nu am incredere niciodata intr-o singura parere,am mai consultat un alt avocat,care mi-a zis acelasi lucru.
Nu stiu daca sunteti avocat/a sau nu,dar eu am incredere in ce mi-au spus cei doi avocati.
Cu neimpozitarea drepturilor de hrana gresiti amarnic pentru ca este un drept impozitat.Am un fluturas de salariu care imi indica ca este o suma impozitata si prin faptul ca dvs doar citati din lege si nu stiti ca acest venit este impozitat imi da de banuit ca raspunsurile sunt date la nimereala,ca sa zic asa,sau lucrati in bransa(MI).Imi cer scuze daca v-am jignit,dar impresia asta mi-ati lasat-o.