avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Trimiteți-mi şi mie, vã rog, acele mailuri cu care aţi ripostat, cãci şi eu am aceeaşi problemã cu ei. La chyp_ryan@yahoo.com
Au apucat sa-mi manance 7-8 luni, timp in care pe mine nu m-a mai interesat acel site, ba chiar uitasem de el, iar la o verificare a extractului de cont am constatat ca eram furat. Am luat masura de a schimba cardul, mi-am inchis contul de la ei dar nu i-am mai anuntat ca ma dezabonez cand am vazut ca trebuia s-o fac prin fax. Ma mir ca in secolul asta inca nu mai trimitem mesaje cu focul pe dealuri precum indienii. Acum 2 zile primesc si eu mesaj in mail, ca plata lor n-a mai putut fi procesata si ca trebuie sa platesc 356lei, ca sa nu trimita firma de recuperare. Ce trebuie sa fac acum ?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
mjchip, utilizator
Din pacate, dupa achitare, nu mai exista optiunea de a "te" debifa de la plata pentru viitor. Mentionez ca sunt in aceeasi situatie si banii s-au extras automat din cont desi nu mi-am dat acordul. Ok. merg la banga anulez cardul pentru a nu mai avea datele cardului si imi voi face un altul, dar daca sunt amenintata ca vor trimite recuperatorii (desi nu imi aduc aminte sa fi dat vreo adresa exacta) la usa, in acest caz ce este de facut?
Multumesc.
Buna ziua,
Acelasi lucru am patit si eu cu academicsingles.com prin achitarea sumei de 56 ron ca plata unica si apoi extragerea timp de 2 lunia sumei de 300 de ron fara vreo notificare. Dupa blocarea cardului si schimbarea lui primesc email-uri de amenintare pentru achitarea sumei de restante pe care nu intentionez sa o achit. Daca cei pagubiti se constituie in vreo forma de actionare in judecata a acestui site va rog sa imi trimiteti un email pe adresa maxim.daniel74@gmail.com. multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
Maxdan, utilizator
Pentru toti cei care se confrunta cu aceasta situatie , va spun cum am rezolvat eu , am patit la fel ca majoritatea de aici mi-am facut cont pe site, am platit abonamentul ala minim iar dupa o luna am vazut ca mi sa retras dupa card suma de 300 ron fara sa stiu , le-am trimis mail sa-mi spuna pentru ce sa retras banii aia , mi sa deschis un tiket si am primit raspuns ca nu am citit termeni si conditii si ca se specifica acolo ca abonamentul se reinoieste automat , le-am raspuns ca doresc sa-mi anulez abonamentul
si am primit raspunsul asta:

Prețul de reînnoire este prețul nostru standard; acesta diferă de prețul de bun venit al achiziției dvs. inițiale.

Ne pare rău dacă nu ați citit aceste informații la momentul abonării. Nu este posibilă returnarea banilor deoarece nu ați anulat la timp reînnoirea abonamentului.

Perioada de anulare este de 7 zile înainte de data reînnoirii.

Dacă doriți să anulați abonamentul, vă rugăm să urmați instrucțiunile online de anulare.

Nu acceptăm acest e-mail în locul cererii de anulare.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Singles50


Am facut cerere de retragere am trimis-o pe mail si azi am primit confirmarea de anulare a abonamentului :



Dragă client al Singles50,

Aceasta este o confirmare a anulării dvs.
Abonamentul dvs. va expira la data de 30/10/2020
Abonamentul dvs. nu va fi reînnoit. Nu veți mai fi facturați.

Contactați-ne dacă aveți întrebări.

Vă mulțumim că ați utilizat serviciul nostru.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Singles50


Trebuie sa platiti ce aveti , faceti cerere si scapati de ei...
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Buna seara! Si eu am patit la fel. Am facut un abonament premium la academic singles, am platit 50 de lei. apoi, m-am trezit ca mi-au trans din cont 300 de lei pentru prelungire, fara acordul meu de a prelungi abonamentul. Am sunat la banca si am blocat cardul pentru platile online. Am cerut anularea cardului si obtinerea unuia nou. Le-am trimis mailuri in care am cerut rezilierea contractelor (am si pe be2)Ce ar mai fi facut?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)