avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Buna ziua,


va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, cu nici un raspuns din partea acestuia, poprirea se face prin hotarare judecatoreasca fara instiintarea datornicului? Acesta nu este anuntat ca este parte intr-un proces?

Executarea silita prin poprire cum se realizeaza ? se trimite aceasta hotarare de poprire la toate bancile?


Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 18:11, 26 Octombrie 2009
suma reprezentand 1/3 din salar va este retinuta la locul de munca si depusa de angajatorul dvs in contul executorului , dar executorul pe langa poprirea pe salariu va poate pune si pe contul bancar , banca va retine si va vira intreaga suma catre executor ptr a fii scutit de neplaceri cereti angajatorului sa va plateasca prin caserie, bani in mana
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ContSters89128, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Contractul de credit-titlu de creanta larisarazvan larisarazvan Buna ziua intrebare: in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)
Executare silita civila Oana Gabriela Oana Gabriela Este legal o executare civila in baza unui contract de credit la o institutie bancara fara derularea unui proces civil? Am inteles ca, contractul de credit ... (vezi toată discuția)