avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Registru unic de control
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Registru unic de control

Buna ziua,

O societate si-a achizitionat un nou registru unic de control ca urmare a schimbarii sediului social.
Aceasta societatea urmeaza sa fie controlata de ITM care printre alte documente a solicitat si acest registru. Anterior schimbarii registrului societatea a mai fost controlata.
Este aceasta o problema in fata inspectorilor de la ITM daca societatea nu mai are vechiul registru unic de control?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 22:16, 13 Martie 2018
multumesc f mult pentru sfaturi....nu am decat sa merg la trezorerie unde a fost predat vechiul registru si sa solicit o copie din care sa se vada mentionarea ultimului control efectuat....
In cazul schimbării sediului social, contribuabilul persoană juridică nu trebuie să achiziţioneze un nou registru unic de control.

Baza legala :
Legea nr 252 / 2003 articolul art. 1 alin. (1), art.3 alin. (1), art.5 alin (2) şi art.6 alin. (1) şi (3
Da conform legii mentionate de dvs asa este pentru ca legea nu prevede aceasta obligatie.....dar din partea anaf ni s a solicitat la acea vreme acest lucru.....
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
madalina bobeica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control RovoDana RovoDana Buna ziua! suntem un magazin apicol autorizat in Timisoara, au venit in control cei de la Politoa Locala si ne-au solicitat REGISTUL UNIC DE CONTROL. Am ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)