avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce conditii voi mai putea conduce autovehicule?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce conditii voi mai putea conduce autovehicule?

In baza unei Decizii Penale s-a dispus pentru mine:
-Pedeapsa complementara (art. 66, alin 1) = interzicere drept condus pe 2 ani;
-Pedeapsa accesorie (art 65, ali1) = interzicerea dret conducere autovehiculee;
-Suspendarea executarii pedepsei -1 an si 4 luni inchisoare- (art 91) cu termen de supraveghere de 3 ani.
Intrebare: IN CE CONDITII VOI MAI PUTEA AVEA CARNET DE CONDUCERE?
Cel mai recent răspuns: Cociorva , utilizator 10:06, 13 Martie 2018
După ce veti da un alt examen si evident cand vi sa expirat perioada pentru care aveti interdicția.
Va trebui sa (re)fac scoala de soferi? Va multumesc!
Nu

Cociorva a scris:

Va trebui sa (re)fac scoala de soferi? Va multumesc!

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti explica, va rog? Andrewss Andrewss Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari referitoare la o hotarare. Imi puteti explica, va rog, daca am permisul suspendat sau anulat si daca e suspendat, de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei ... Dan Nid Dan Nid Buna ziua. As dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei sentinte. ]n data de 23.01.2020 am primit urmatoarea sentinta ) dispune ca inculpatul sa ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, recuperare drept de a conduce Iulian09677 Iulian09677 Daca am fost condamnat cu suspendare si ca pedeapsa complementara nu am voie sa conduc autovehicule pe o perioada de 2 ani si a trecut unu pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)