avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata contract colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata contract colaborare

Buna ziua, lucrez in cadrul unei agenții imobiliare cu carte de muncă full time si in acelasi timp am si un contract de colaborare pentru plata comisionului. Acum urmează să plec si mi s-a zis ca restantele bănești de la tranzacțiile începute dar neterminate încă nu vor fi plătite. As vrea sa stiu daca este legal si cum as putea sa ii constrang. Este vorba de o suna consistenta si nu as vrea sa renunț la ea.
Cu respect,
Catalin
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Cătălinimobiliare, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:37, 20 Martie 2018
Buna ziua,
Salariul este obligat sa v-il plateasca la data prevazuta in CIM. Puteti sesiza ITM in cazul neplatii la termen.
Pt contr de comision, contract civil, aveti deschisa calea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliara contract de munca full time, plata doar comision?? Ion.Me Ion.Me O agentie imobiliara ofera contract de munca pentru jobul de agent imobiliar- full time ( 8h/zi in birou), insa, fara plata salariului lunar, ci doar a unui ... (vezi toată discuția)
Mai pot face oare ceva??? roxiana24 roxiana24 am o mare problema.din cauza crizei financiare si fiind fara nici o alternativa, am acceptat sa lucrez in luna ianuarie intr o agentie imobiliara fara carte de ... (vezi toată discuția)