avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie - pentru ce suprafata se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie - pentru ce suprafata se elibereaza?

Cati metri patrati sunt necesari pentru a primi autorizatie de constrctie pt garaj+camera+baie (60mp) si eventual la etaj dormitor +baie ?
Cel mai recent răspuns: COSMIN GEORGE ROMAN , Evaluator 21:48, 27 Octombrie 2009
Este foarte corect ce spune colegul dar eu am intalnit un caz in care pentru a afla despre existenta unei conducte de gaz ingropate, un fel de magistrala de medie presiune, a trebuit sa apelez la TransGaz. Nu stiu daca astfel de date sunt trecute intr-un Certificat de urrbanism, mai ales ca de multe ori nu sunt corelate nici suprafatele din cartile funciare cu cele dupa care lucreaza Primaria.
Eu la astfel de cazuri ma refeream.
Ideea este ca trebuie acordata o atentie deosebita actiunii de achizitionare a unui teren in vederea construirii. Dupa parerea mea, cine nu se informeaza indeajuns este inconstient sau nu il intereseaza construirea cu acte in regula (am intalnit si astfel de oameni).
Eu am achizitionat un teren cu PUD aprobat si valabil pana in 2011, care stiam ca va deveni intravilan in maxim doi ani ceea ce s-a si intamplat, si cu toate acestea pentru a incepe o constructie am umblat si asteptat circa trei luni dupa tot felul de avize si aprobari (fara descarcari arheologice), plus bani, plus nervi, plus ...
In concluzie, atentie maxima si succes
Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Teren deschidere 10 m - e permisa construirea? rmirela16 rmirela16 Se poate construi pe un teren cu deschidere 10m?Ce ar trebui sa ceara primaria, PUD sau PUZ? (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)