avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Donatii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Donatii PFA

Buna ziua! Sunt implicat în mai multe campanii sociale, de într-ajutorare însa nu beneficiez de suportul unui ONG. Am cautat online detalii pentru înființarea unui ONG însa durează foarte mult si costurile sunt destul de mari. Momentan am un PFA deschis și vreau sa va întreb dacă exista posibilitatea atașării unui nou cod CAEN și eventual al unui cont bancar separat pentru a putea primii donatii.
Este vorba de acțiuni sociale: gătit pentru persoanele nevoiașe, susținerea copiilor defavorizați(de la rechizite și haine, la consiliere psihologica si ajutorul unor voluntari din sistemul de învățământ), vizite și sprijin sub forma de mâncare și alte lucruri de strict necesar al persoanelor vârstnice, aflate în dificultate prin deplasarea unor medici voluntari la domiciliu, etc....lucruri pentru care multe persoane s-au oferit sa doneze însa momentan nu pot primii acest sprijin al comunității.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:05, 21 Martie 2018
Nu se poate face pe un pfa ce ati dori sa faceti pe un ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand esti singur maria1956 maria1956 Sunt in urmatoarea situatie am 61 de 2ani fac tratament cu citostatice, sunt singurul copil al parintilor mei. mama desi ii este greu (o inteleg )s-a urcat in ... (vezi toată discuția)
Ingrijire varstnici, fara rude etc. CYBORG CYBORG Buna ziua! Daca o persoana are varsta de, sa zic, 80-85-90 de ani, care nu mai poate merge la piata,si nu are absolut nicio ruda, pe cineva ca ajutor, exista ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong - pe sectie crysenc21 crysenc21 Stiu ca asociatiile pot avea in cadrul lor sectii care pot desfasura activitati economice care sunt in legatura cu scopul asociatiei. Daca o asociatie vrea ... (vezi toată discuția)