avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Individual de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Individual de Munca

Buna ziua am urmatoarea intrebare in legatura cu Contract individual de munca .
Avem la nivel de institutie incheiat un contract colectiv de munca incheiat intre sindicat si patronat (Institutie de stat) am cerut la sefa de personal sa-mi deie o copie si la contractul individual de munca la care dumneiei mia reprosat ca cemi trebuie ca sunt singura din institutie carel cer.
Intrebare e ? .Cum pot legal sa-mil obtin si cum pot sa editez acea cerere in care sa bine dispuna sa-mil deie si ce articol si lege in care sal pot optine.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 8 Iunie 2018
Adica, pe exemplarul - daca este copie xerox - care vi se va inmana se va scris "conform cu originalul" si se va semna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere contract de munca ElenaD1 ElenaD1 Buna ziua! Incepand cu data de 09/06/2018 imi desfasor activitatea, ca si angajat, in cadrul unei firme. In prima zi mi-au cerut documentele necesare ... (vezi toată discuția)
Intrebare maria2777 maria2777 am cerut o copie dupa contractul individual de munca de la angajator .Intrebare: contractul trebuie sa aiba nr in registrul general de evidenta a salariatilor ... (vezi toată discuția)
Intrebare ? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti unde[pe ce site sau la ce oficialitati] pot afla daca unei persoane angajate de mai mult de doua luni i s-a intocmit ... (vezi toată discuția)