avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie spatiu construit.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie spatiu construit.

Buna ziua. Detin intr-o curte comuna, pe un spatiu de 36mp un garaj-magazie din
structura din lemn pe care am renovat-o folosind acelasi tip de materiale de constructie. Deoarece regimul de inaltime din zona este P+3 as dori sa solicit organismelor in drept autorizatia de mansardare in cu scop de locuit+depozitare.

Poate cineva sa imi precizeze care organismele ce reglementeaza acest regim al destinatiei constructiilor si unde as putea inainta documentatia pentru schimbarea destinatiei? :(
Cel mai recent răspuns: nedu , utilizator 15:59, 26 Octombrie 2009
Autoritatea publica locala ,respectiv primaria ,prin serviciul specializat
Va mut topicul la sectiunea Drept civil...poate acolo veti avea mai multe raspunsuri decat va putem da noi aici.
Cu multumiri, am sa urmaresc topicul aici.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
nedu, utilizator
Institutia abilitata in a va solutiona problema dvs este primaria din raza teritoriala a imobilului , prin directia urbanism si autorizatii de construire.
B-)
ynocentta a scris:

Autoritatea publica locala ,respectiv primaria ,prin serviciul specializat

O doamna foarte draguta de la "serviciul specializat" din primarie mi-a spus telefonic ca se poate face acest lucru si la ei dar ar fi mai usor si mai direct daca as apela la "xzxzxzzx", [citeste "indescifrabil"] pentru ca la respectivii sunt mai putine lucrari si merge mai repede. A facut referire la o alta autoritate cu atributiuni oarecum paralele pe care incerc sa o identific acum cu ajutorul bogatelor cunostinte ale celor de pe acest forum.
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Intabulare mansarda Ioan101010 Ioan101010 Buna ziua, Sunt propietarul unui duplex într-un bloc P+1 din Constanta. Fiecare Ap are intrare separată din exterior in regim P+1 și acces separat la ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Imobil licitatie publica Miiia Miiia Buna ziua . Am gasit un anunt in legatura cu un imobil (sediu de firma -casa) scos la licitatie de catre o firma specializata in insolventa , imobilul ... (vezi toată discuția)