Buna ziua. Detin intr-o curte comuna, pe un spatiu de 36mp un garaj-magazie din
structura din lemn pe care am renovat-o folosind acelasi tip de materiale de constructie. Deoarece regimul de inaltime din zona este P+3 as dori sa solicit organismelor in drept autorizatia de mansardare in cu scop de locuit+depozitare.
Poate cineva sa imi precizeze care organismele ce reglementeaza acest regim al destinatiei constructiilor si unde as putea inainta documentatia pentru schimbarea destinatiei? :(
Pe dvs va intereseaza legalitatea documentatiei aferente care va garanteaza si va protejaza impotriva eventualelor ulterioare sesizari si reclamatii,documentatie ,care indiferent de dorintele de exonerare a diferitilor angajati ai autoritatii competente ,
trebuie sa apartina autoritatii publice locale
Am inteles. Si 100% sunt de acord cu cele explcate.
Dar eu am completat documentatia necesara conform cu acuratete intreg
dosarul cerut de autoritatea de la primarie si l-am inaintat acolo cu numar
de ordine, cu tot. Am fost imediat contactat, si vizitat de o doamna de acolo.
Chestia ce o supun atentiei aici si careia ii cer cumva solutionare este, repet:
- doamna mi-a spus telefonic ca rezolvarea in sine se poate face mult mai rapid daca apelez la o alta entitate administrativa, mi-a dat niste initiale pe care nu le-am retinut iar la cererea mea de a repeta sau explicita mi-a spus ca nu poate purta telefonic astfel de discutii.
Asta ar fi tot.
Mai mentionez ca in zona in discutie unde doresc mansardarea numai in ultimul an s-au mansardat 6 imobile, unele ajungand la P+3 si mansarda. Si asta numai intr-un segment de strada de 100 metri. Iar la toate suprafata construita depaseste in media 85% din curtile respective, la mine am doar 25% suprafata construita iar eu, prin mansardare nu incerc in nici un caz sa o micsorez.