avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Hotarare normativa Colegiu vs. ordin Min. Sanatatii
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Hotarare normativa Colegiu vs. ordin Min. Sanatatii

O hotarare cu valoare normativa a Colegiului fizioterapeutilor (publicata in Monitorul Oficial) , data in baza legii speciale prin care se reglementeaza infiintarea, organizarea si activitatea acestui organism (Lege 229/2016), prin care se instituie modalitatea de eliberare a autorizatiilor de libera practica a fizioterapeutilor, poate anula un ordin al Min. Sanatatii prin care se dispunea eliberarea autorizatiilor de catre Directia de sanatate publica anterior aparitiei legii 229/2016? Colegiul are, cf. legii mentionate, "autonomie institutionala in domeniul sau de competenta normativ si jurisdictional profesional si isi exercita atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni, in conditiile legii".
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Ciocaniu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:43, 27 Martie 2018
Nu mai postati aceeasi discutie in mai multe sectiuni de forum. Se aglomereaza inutil forumul de discutii.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare normativa colegiu vs. ordin min. sanatatii. Ciocaniu Ciocaniu O hotarare cu valoare normativa a Colegiului fizioterapeutilor (publicata in Monitorul Oficial) , data in baza legii speciale prin care se reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Angajat kinetoterapeut in concediu medical refuza inregistrarea la colegiul fizioterapeutilor Nata88 Nata88 Buna ziua, Angajat in calitate de kinetoterapeut se afla in concediu de risc maternal, data nasterii probabila - inceputul lui iulie. Din 12 mai ... (vezi toată discuția)
Valabilitate autorizatie libera practica d22d d22d Buna ziua. Am alp valabil conform legii 460/2003, legii 598/2001 si oug 83/2000, pe termen nedeterminat, eliberat de dsp bucuresti in 2015, ... (vezi toată discuția)