avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat kinetoterapeut in concediu medical refuza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat kinetoterapeut in concediu medical refuza inregistrarea la Colegiul Fizioterapeutilor

Buna ziua,
Angajat in calitate de kinetoterapeut se afla in concediu de risc maternal, data nasterii probabila - inceputul lui iulie.
Din 12 mai kinetoterapeutii sunt obligati sa se inregistreze la Colegiul Fizioterapeutilor. Angajata in cauza refuza sa-si scoata hartia pentru a o anexa la contractul individual de munca, motivand ca va naste in curand si se afla in concediu de risc maternal, la moment.
Este obligat kinetoterapeutul sa-si scoata hartia de membru al Colegiului Fizioterapeutilor pana naste si chiar daca se afla in concediu medical sau nu?
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 15 Mai 2018
Autorizațiile de liberă practică eliberate de instituțiile publice autorizate anterior apariției legii 229/2016 se preschimbă până la data de 12 august 2018 cu autorizațiile de liberă practică emise de Colegiul Fizioterapeuților din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare aviz libera practica prin hotarare mof sorana-m sorana-m Buna seara, In noiembrie 2016,a fost promulgata legea 229/2016, care “aduna in aceeasi oala” absolventii facultatilor de Balneofiziokinetoterapiedin ... (vezi toată discuția)
Hotarare normativa colegiu vs. ordin min. sanatatii. Ciocaniu Ciocaniu O hotarare cu valoare normativa a Colegiului fizioterapeutilor (publicata in Monitorul Oficial) , data in baza legii speciale prin care se reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Lp eliberata de dsp vs ordinul fizioterapeutilor?! marcustefan marcustefan Pe 12.02.2018 a intrat in vigoare in M.O. legea 229/2016 privind statutul fizioterapeutului. Intrebare: ce se intampla cu Autorizatiile de Libera ... (vezi toată discuția)