avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducător autorizat mi am schimbat domiciliul acum ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducător autorizat mi am schimbat domiciliul acum 10 ani. Este obligatoriu să îmi schimb autorizația?!

Bună seara, sunt traducător autorizat din 2005. Am lucrat vreo 2 ani iar apoi m am angajat și nu am mai avut timp de traduceri, și mi am cumpărat casa cu credit. Neținând legătură cu birourile de traduceri, nu am știut că tb să declar schimbarea adresei. Eram înregistrată în jud Olt, dar am domiciliul în București. Întrebarea este dacă tb să îmi modific autorizația și dacă. Da, cum sa explic că am omis sa mai consult legea și nu am declarat schimbarea adresei in 60 de zile?! Repet că în perioada aceasta nu am mai lucrat că traducător.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:15, 21 Aprilie 2018
Buna ziua,

Nu stiu daca ati rezolvat deja dar eu as declara ca am stat periodic in Bucuresti in ultimii ani si abia acum am hotarat sa ma stabilesc definitiv, prin urmare declarati schimbarea adresei ... mi se pare o solutie buna pentru a evita alte discutii ca de consecinte nu poate fi vorba din moment ce nici nu ati profesat...
Mult succes!
L.C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizaþia de traducãtor ºi obligaþia de a profesa TARATACRRISS TARATACRRISS FIICA MEA TOCMAI A OBTINUT AUTORIZATIA DE TRADUCATOE DE LA MJ SI NU DORESTE SA PROFESEZE INCA.ESTE OBLIGATA SA-SI DESCHITA PFA IN 60 DE ZILE SAU ACEASTA ... (vezi toată discuția)