avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la judecata

In calitate de intimat - reclamant, in recurs, pot renunta la judecata, iar hotararea instantei de fond, favorabila mie, sa fie anulata?
Cel mai recent răspuns: rachima , utilizator 08:36, 4 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt 2 problema distincte
Daca intentionati sa renuntati la interesul de a sustine recursul,instanta urmeaza sa ia act de cererea dv si sa dispuna inchiderea cauzei
Ramane valabila hotararea instantei de fond
Va Multumesc pentru raspuns. Pe mine ma intereseaza daca, in recursul declarat de recurentii - pârâți, eu, avand calitatea de intimat-reclamant, pot renunța la judecată, cu intenția de a se anula hotărârea data de instanta de fond. Menționez ca hotărârea din fond mi-a fost favorabilă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate,eventual sa incheiati o tranzactie instanta de recurs sa pronunte o hotarare care sa consfinteasca tranzactia incheiata.Discutati cu un av astfel de probleme necesita studiul actelor,discutii pt intelegerea situatiei de fapt etc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs vizitare minor mirka mirka buna ziua tribunalul a hotarat un program de vizitare minor iar tatal a introdus recurs ( copilul fiind incredintat lui in urma divortului) s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Citatie roxanel_bitza roxanel_bitza am si eu o nedumerire deoarece nu ma pricem mai deloc la asa ceva.:(((poate sa am ajute cineva cu un sfat??? am primit o citatie in care scrie ca sunt ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat neluchiru neluchiru Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: -am fost implicat intr-un proces, ca parat, acum aproape 3 ani. anul trecut, mai precis pe 29 martie procesul a fost ... (vezi toată discuția)