avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ref.angajare agent paza fara atestat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ref.angajare agent paza fara atestat

Pot sa ma angajez ca agent de paza cu adeverinta fara cursuri incepute?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 11 Aprilie 2018
Da, va puteti angaja pe durata determinata dar nu mai mult de 3 luni și doar la prima angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua flory_krys flory_krys lucrez la o firma de paza din luna februarie 2012 ne-a pus sa facem cardul sa ne poata vira salariu intre timp ne-a pus sa facem curs de agent de paza ,am ... (vezi toată discuția)
Agent de paza necalificat alex19887 alex19887 Am o intrebare,din ce am inteles,legea imi permite sa lucrez timp de 3 luni ca agent de paza neclaificat,dupa care trebuie sa am atestat.Daca nu fac cursurile ... (vezi toată discuția)
As putea avea un avantaj ca am facut armata la termen redus? constantincn constantincn Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva sau unde sa ma interesez. Am facut armata la termen redus la graniceri dar nu am fost dupa facultate in 92 la ... (vezi toată discuția)