avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spray paralizant /cu piper - de unde se cumpara ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spray paralizant /cu piper - de unde se cumpara ?

si cit este de legal sa il folosesti atit sa te aperi impotriva ciinilor care te ataca cit si daca oamenii te ataca sa te fure sau bata etc...

De unde se poate cumpara in Bucuresti?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:20, 25 Noiembrie 2009
Sunt anumite magazine cu specific...cautati pe internet - nu este nevoie de vreo autorizatie si poate fi folosit pentru autoaparare! B-)
Eu v-as recomanda un magazin de specialitate caci sunt cateva in Bucuresti (gen HunterVip, TopGun, etc). Fiindca cumpararea unor astfel de produse de pe internet de la diversi indivizi care le comercializeaza ridica mari semne de intrebare asupra calitatii acestor produse!Pot fi contrafacute si atunci efectul este mult sub asteptari. iar preturile nu difera foarte mult fata de cele practicate in magazinele de specialitate!B-)
Daca e cu piper nu-i paralizant. Paralizante sunt alea folosite de armata.
Si da, cel mai bine e sa fie cumparate de la un magazin de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen folosit pentru autoaparare aanna aanna Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legala folosirea spray-ului lacrimogen de o persoana fizica cu scopul de a se autoapara. Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)