Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate: Imobil achizitionat prin credit, detine Cadastru, a trecut odata prin "mana" notarului. Asa ca in extrasul de CF apare numele proprietarului de dupa vanzare, totul ok pana aici, "Intabluare, drept de proprietate (..)". Pentru refinantarea creditului ipotecar mi se cere de catre banca "Incheierea de intabulare". Aceasta "Incheiere" o pot obtine si prin intermediul unui notar? Carei institutii trebuie sa ma adresez, ANCPI? Detin deja nr. cadastral si de CF. Va multumesc pentru ajutor!
la perfectarea tranzactiei (care s-a produs la notariat) vi s-a spus sa reveniti peste cca 30 zile, pentru a va ridica actele de intabulare. Unul din acte este Incheierea de intabulare, emisa de OCPI, ca urmare a transferului de proprietate. Daca nu v-ati dus sa-l luati, e momentul s-o faceti.
Va multumesc pentru informare. Voi contacta cabinelul notarial. Sper sa mi se fi spus sa merg in 30 zile sa ridic documentele, asta inseamna ca pot rezolva cu ei. Numai bine va doresc!
Imobil pe nume necunoscut
Srb
La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)