relutu a scris:
de fapt excrocul e un felde vedeta locala si publica la ziar si poate usor,de fapt eu nu credeam ca o sa publice dar sotia a fost asa de socata ca a zis ca ajunge la suicid.cred ca nu au ajuns la sex caci altfel nu se mai intorcea in familie
stiu ca ar trebui sa mi vad de viata dar tot timpul imi vin imagini,discutiile care au fost cu sotia cu excrocul si stiind ca sotia e fff credincioasa nu mi vine sa cred ca a reusit excrocul s o determine sa i zica ca o iubeste?
ba ca mi fura si copii
el nu i vinovat ? cum poate plati durerea produsa?legal bineinteles
Daca sunteti dispus sa mergeti mai departe, sa va salvati casnicia, parerea mea strict personala ar fi sa faceti abstractie de cele intamplate.Incercati sa nu va mai ganditi la nimic, sa considerati ca este un episod urat din viata dvs. si deasemeni sa l considerati un capitol incheiat.Multe familiii trec printr o sumedenie de probleme, datorita unor oameni care nu au nici un fel de capatai, care nu stiu si nu inteleg ce reprezinta" familia"( pentru ca ei nu au asa ceva). Important, sotia sa incheie cat mai repede cu putiinta toata colaborarea cu acel individ, dvs. sa i fiti alaturi , fara insa ai reprosa nimic.Veti fi apreciat foarte mult, datorita comportamentului dvs. iar casnicia va merge bine,Eu am o vorba:"Ce nu te doboara , te intareste". Cel mai important lucru in viata sunt copii.Va doresc multa intelepciune si putere pentru a trece peste toate aspectele care mai pot aparea.