avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SANTAJ SAU AMENINTARE? COD PENAL 194?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SANTAJ SAU AMENINTARE? COD PENAL 194?

BUNA,SUNT INGINER SI STUDENT LA DREPT IN ANUL 1,SOTIA A LUCRAT LA FIRMA UNUI EXCROC,A SEDUS O SI A PUS O SA SCRIE PE HARTIE CE SIMTE PENTRU EL,LA SEX NU AU AJUNS CACI AM AFLAT LA TIMP,CU AJUTORUL DOMNULUI EVIDENT CACI AM SI 2 COPII,IAR SOTIA SI A DEPUS DEMISIA,EXCROCUL CA SA SI O RETRAGA SAU ANULEZE DEMISIA A ZIS CA I PUBLICA BILETUL DE DRAGOSTE IN PRESA CA I ARATA SOTULUI, BA MAI MULT A ZIS C O UIBESTE SI CA VREA S O IA DE SOTIE CU COPII CU TOT,EA A REFUZAT A FOST SOCATA SI MI A ZIS MIE CACI ORICUM DACA PUBLICA IN PRESA EA SE SINUCIDE CACI NU POATE TRAI CU RUSINEA DE AFLA TOTI CUNOSCUTII EI. AM DISCUTAT,DE FAPT NUMAI DISCUTIE NU POATE FI,EXCROCUL NU RECUNOASTE DE BILETUL DE DRAGOSTE I AM ZIS SA L RETURNEZE SI SA I DAM FOC SA INGROPAM TOTUL.DAR EL NU RECUNOASTE,A BATUT APROPO SOTIEI CA SI DACA PLEACA DE LA EL PE BAZA BILETULUI EL INCA O MAI CAUTA LA TELEFON,EU DE FAPR NU MAI AM INCREDERE NICI IN SOTIA,MI A ZIS DE BILETUL DE DRAGOSTE IN URMA SOCULUI PSIHIC CACI ALTFEL NU MI ZICEA DE FRICA SA NU DIVORTEZ CACI ORICUM EA MUREA. EU SI EA SUNTEM IN DEPRESIE PSIHICA MERGEM LA PSIHOLOG DAR BILETUL ASTA NU MI DA PACE SI CUM SA COMPORTAT EXCROCUL CU EA. PT. COPII O IERT CACI LA SEX NU S A AJUNS DAR PENTRU SANTAJ SE POASTE NUMI ASA EXCROCUL AR TREBUI SA PLATEASCA NU?
CUM SA FAC?
MERSI ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 30 Octombrie 2009
qcert.
sunteti singurul consultant asa cred,care ati inteles situatia,intr adevar din punct de vedere spiritual e f.f.f. greu,nu as fi crezut asa ceva niciodata,macar ca am mai auzit si eu asemenea tragedii emotionale dar ziceam ca s mofturi femeiesti.Nu e chiar asa se pare ca si un barbat puternic sufera si ma gandesc numai la copii ca o sa ajunga pe drumuri, mai ales ca fetita a inceput in cl. 1 a si are numai F.B. Dar ce fac cu femeia asta caci cand ma apropii de ea imi vine in minte ca i a declarat dragoste acelui individ cu toate ca acum zice ca nu mai simte nimic si ca ma iubeste pe mine? motivul ei e ca m am departat de ea eu fiind ocupat cu firma
relutu a scris:

de fapt excrocul e un felde vedeta locala si publica la ziar si poate usor,de fapt eu nu credeam ca o sa publice dar sotia a fost asa de socata ca a zis ca ajunge la suicid.cred ca nu au ajuns la sex caci altfel nu se mai intorcea in familie
stiu ca ar trebui sa mi vad de viata dar tot timpul imi vin imagini,discutiile care au fost cu sotia cu excrocul si stiind ca sotia e fff credincioasa nu mi vine sa cred ca a reusit excrocul s o determine sa i zica ca o iubeste?
ba ca mi fura si copii
el nu i vinovat ? cum poate plati durerea produsa?legal bineinteles

Daca sunteti dispus sa mergeti mai departe, sa va salvati casnicia, parerea mea strict personala ar fi sa faceti abstractie de cele intamplate.Incercati sa nu va mai ganditi la nimic, sa considerati ca este un episod urat din viata dvs. si deasemeni sa l considerati un capitol incheiat.Multe familiii trec printr o sumedenie de probleme, datorita unor oameni care nu au nici un fel de capatai, care nu stiu si nu inteleg ce reprezinta" familia"( pentru ca ei nu au asa ceva). Important, sotia sa incheie cat mai repede cu putiinta toata colaborarea cu acel individ, dvs. sa i fiti alaturi , fara insa ai reprosa nimic.Veti fi apreciat foarte mult, datorita comportamentului dvs. iar casnicia va merge bine,Eu am o vorba:"Ce nu te doboara , te intareste". Cel mai important lucru in viata sunt copii.Va doresc multa intelepciune si putere pentru a trece peste toate aspectele care mai pot aparea.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
In aceasta poveste ,sotia dvs. poarta toata vina. Daca acum o santajeaza si o tine sub teroare, cum spuneti dvs. ca va publica scrisorica de dragoste, sotia dvs. ar putea depune o plangere la politie sau parchet impotriva acestuia , in termen de 2 luni de la data la care au inceput amenintarile.
Pentru a-si sustine acuzatiile, va trebui sa prezinte si dovezi in acest sens.
Parearea mea este ca ori "rupeti pisica acum", ori uitati totul.
Succes!
Multumesc de apreciere.
Din pacate ...si se intampla destul de des ... dupa un timp, majoritatea barbatilor considera ca ... daca aduc bani in casa e suficient pentru a mentine o relatie ca sa nu spun o familie.
Deci, daca in ultimul timp, preocupat de afacere, v-ati privit sotia ca pe un prestator de servicii (angajata la bucatarie, spalatorie, crescut copii, etc.) e si vina Dvs.
Trebuie sa analizati cu obiectivitate "toate punctele de vedere"
E posibil ca sotia sa-si fi dat seama ca "fostul sef" intra in categoria barbatilor care din obisnuinta "alinta" orice femeie pana isi ating scopul si chiar să regrete, ca maritata fiind a cedat acestuia dar, trebuie sa fiti si intelegator şi constient ca, nu e usor sa rezisti la complimente si atentii de care de un anumit timp ai fost uitata. Daca "evadarea" a fost de scurta durata si fara recidive, merita sa incercati sa dati totul uitarii, daca nu, e mai bine să intelegeti ca cel mai indicat ar fi sa ramaneti prieteni, sa cresteti copii in buna intelegere şi să va gasiti perechea cu care să comunicati optim, inclusiv să va intelegeti din priviri.
Doar asa veti fi fericiti si iubiti pana la adanci batraneti.

PS: Nu trebuie omis că, daca exista un anumit interes, din partea oricarei persoane implicate, prin toleranta (de ex de dragul copiilor), uitare sau aplanere de moment a conflictului, hartuire sau indiferentă, santaje emotionale sau fizice sau amenintari de orice natura, nu veti avea liniste si mai devreme sau mai tarziu, inevitabilul se va intampla.
Deci, dacă un psiholog nu va reusi să va redea increderea necesara unei relatii de cuplu corespunzatoare, apelati la un mediator pentru a gasi cadrul necesar unei comunicari constructive şi in interesul cresterii corespunzatoare a copiilor de ambele parti, in respectul cuvenit oricarui parinte.
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane
asa cum am scris in prima pagina, dar a fost sters de un moderator, tu de fapt nu cauti decat razbunare, vrei ca cineva de aici sa-ti gasesca o solutie in acest sens. Ti-am recomandat sa-ti vezi de treaba ta si de familia ta, n-o sa publice nimic nimic ca nu esti soferul "lu' Columbeanca" sa stea manelistii cu limba scoasa la "Acces direct" sa savureze momentele de infidelitate ale sotiei.Un moderator al forumului chiar mi-a dat un avertisment (care nu-l mai vad) legat de decenta in exprimare dar nu vad unde am gresit.In plus, nu poti avea educatia cu care te lauzi din cauza exprimarii mult prea precara, cel mult o exprimare de facultate la distanta si cu care ai incercat sa-ti cumperi simpatia si intelegerea celor de pe forum.Cel mai probabil o sa primesc iar avertisment, dar daca as fi fost administrator al site-ului n-as fi admis un astfel de subiect "otv-ist" pe un site care se vrea cu pretentii ca acesta, populat de oameni de calitate educati si competenti.In raspunsul care mi-a fost sters am scris "excroc" cu ghilimele.Iti recomand dex.N-am studiile tale doar 3 facultati incepute si neterminate si n-am cu ce sa ma laud.
N-am indemnat la razbunare, ba chiar am recomandat calm.Si chiar nu mai am chef sa scriu.
ContSters72658, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate solicita instantei expertiza psihiatrica a celuilalt parinte aiai aiai ? intr-un proces de divort si incredintare minor, motivat de urmatoarele: - agresivitate si impulsivitate crescuta (pana acum, fata de sotie); exista mai ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de santaj AnaAnne AnaAnne Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar ... (vezi toată discuția)
Probleme la scoala din cauza unui minor de 14 ani anthynidiany anthynidiany Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru aceasta problema, Este vorba despre cumnatica mea, de 13 ani, si care tocmai a terminat clasa a 7-a. Problema e ... (vezi toată discuția)