Locuiesc intr-un bloc nou iar locul din jurul blocului care este asfaltat si o portiune spatiu verde este al tuturor locatarilor, fiecare are cota parte. Daca un vecin vrea sa puna ceva pe spatiul verde (de exemplu sa isi puna el o banca) iar eu nu sunt de acord cu acest lucru, el poate face ceva doar cu refuzul meu?sau trebuie ca toti vecinii sa nu fie de acord?cum se procedeaza in cazul spatiului comun?
Am inteles. Da, poate aveti dreptate cu planul de urbanism etc. Dar pe mine ma interesa daca pe spatiul comun cineva vrea sa faca ceva iar un proprietar nu este de acord, se poate ca celalalt sa fie obligat sa renunte la ideile lui sau trebuie ca toti sa nu fie de acord cu el? Cum e legea spatiului comun? Care este?
Tocmai ce v-am scris mai sus; de comun acord, hotarati cum vreti sa arate acel spatiu, dar bine ar fi sa aveti si parerea autorizata a autoritatilor.
Dvs. vreti sa puneti o banca de culoare verde, vecinii dvs. sunt de acord dar vor,ca banca sa fie de culoare roz... Exemple mai sunt. Daca nu va intelegeti, bine ar fi sa apelati si la sfatul unui avocat care v-ar spune mai multe despre ...Cum e legea spatiului comun? Care este?
Succes!