avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... E legală afișarea simbolurilor religioase în ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

E legală afișarea simbolurilor religioase în cabinetele medicale?

Sunt legale simbolurile religioase(carti, reviste, icoane pe pereti si citate din biblie inramate extrem de vizibile) in cabinetele medicale?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:42, 6 Mai 2018
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ma consider lezat, ma deranjeaza ca Romania e o tzara inapoiata unde e 'normal' sa fie asa, de aia am si plecat de aici. Ma intereseaza in general ca lucrurile care nu sunt asa cum trebuie sa fie indreptate, dar se pare ca nu se poate momentan.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru raspunsul complet.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg care e problema ta daca e el "expert religios" sau nu. Doar nu te-ai dus la el pentru expertiza religioasa. "Inapoiata" e gandirea ta, el nu te obliga sa gandesti ca el, dar tu vrei sa il obligi sa se supuna conceptiilor tale. si inca pe proprietatea lui.
In mod sigur n-ai plecat intr-o tara comunista sau pagana, ci in una in care profiti de o educatie crestina de aproximativ 1000 de ani. Se numeste ipocrizie, nu te supara.
3 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
D.p.v POLITICAL CORRECTNESS nu sunt indicate asemenea postãri. Într-un STAT SECULAR afişarea în locuri de utilitate PUBLICĂ afişarea de simboluri religioase este ABERANTĂ! În spaţiile private cu acces public afişarea de simboluri religioase este discutabilă, în fapt o consider INOPORTUNĂ. Cât despre postarea de simboluri RELIGIOASE în cabinetele Oficialităţilor Publice este UN MOD PERVERS ŞI IPOCRIT de aţi afirma aderenţa la o religie. Cât despre LEGALITATE cred că sunt destule REGLEMENTĂRI care odată respectate fac ca astfel de postări să nu existe în CABNETELE MEDICALE PUBLICE. Un SERV a lui HIPOCRATE are destule CITATE despre Sănătate şi Medicină să AFIŞEZE.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Tipic romanesc.
Reinterpretez un vechi proverb, din pacate tot romanesc: un "neadaptat la democratie" arunca o piatra in apa si 10 "adaptati la democratie" sar pentru a o scoate". Nu am reprodus proverbul in forma originala, din motive de exprimare decenta.
Multe vorbe pentru nimic. Vrei sa fi respectat dar nu-ti doresti sa respecti.
Conform gandirii tale, probabil si SUA, "mama democratiei" este o tara inapoiata. Libertatea religioasa este, printre multe altele, un atribut al democratiei.
Cabinetul medical privat este ca televizorul. "Telecomanda" este la tine. Inca nu ai invatat sa o folosesti ? Mai citeste.

Alte discuții în legătură

Icoanele in scoala ioanna8634 ioanna8634 imi cer scuze ca nu am ales categoria potrivita..nu am gasit ceva legat de culte. as dori sa stiu daca in momentul actual icoanele sunt interzise in ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Juramantul profesional!!!! star_chaser star_chaser Matei 5, 33-37: 33. Ati auzit ce s-a zis celor de demult: "Sa nu juri stramb, ci sa tii inaintea Domnului juramintele tale". 34. Eu însa va spun voua: Sa ... (vezi toată discuția)