avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

buna seara!

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa postului pentru: peisagist floricultor (COR 611205) si/sau muncitor plantatii si amenajare zona verde (COR 614104).

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 08:54, 30 Octombrie 2009
Fisele de post nu sunt standardizate. Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, precum si caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului. Daca tineti cont de acestea, o puteti realiza singura. Model cadrul de Fisa a postului gasiti la: www.modelcontracte.ro
Eu am refuzat semnarea fisei postului fiindca nu mi se pare intocmita corect. NU contine o descriere corecta a postului. Iar in cea ce priveste denumirea, aceasta nu se regaseste in COR, deci trebuie gasita o corespondanta. In ce consta acesta corespondenta ? O corespondenta in COR sau ori care alta numai sa corespunda postului respectiv. Este vorba de lustruire la o masina automata ( utilaj ) si mi-au trecut slefuitor - lustruitor , domeniul tamplarie. Denumirea ... fie , dar macar descrierea sa fie corespunzatoare. Ce sfaturi imi dati?
Vezi in COR codul 723107 sau 723106 poate este mai aproape de realitate.
Solicita sa faca o descriere cat mai corespunzatoare a postului, nu cred ca te va refuza.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
ContSters42179, utilizator
fisele de post le gasesti pe net si le adapteyi, in functie de ce doresti.
Fisa postului, intotdeauna o va intocmi angajatorul, dar eu doresc sa fie cat mai aproape de realitate si nu voi fi deacord cu nimic in plus ce nu corespunde cu claritate postului in care lucrez. Eu am intrebat... Ce poate face angajatorul in situatia in care eu nu am semnat fisa postului?
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
bv96rrr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz transmitere fisa de post ContSters176650 ContSters176650 Cum poate fi fortat un angajator sa transmita angajatului o fisa de post care a fost atestata de Inspectia Muncii ca existenta la dosarul de personal fiind si ... (vezi toată discuția)
Fisa post operator suport tehnic divinenrg divinenrg Buna ziua, Am nevoie va rog de fisa postului pentru \"operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice\",cod COR 312208 si \"operator ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)