avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vânzare apartament. Sunt obligat să am cont cont la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vânzare apartament. Sunt obligat să am cont cont la aceeași bancă cu cumpărătorul?

Buna seara,
pentru vanzarea apartamentului sant obligat sa am cont la aceeasi banca cu cumparatorul sau sau el imi poate vira banii la banca mea?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:52, 23 Aprilie 2018
Daca nu doriti sa asteptati cateva zile pana se face transferul inter-bancar... va deschideti un cont la institutia bancara care urmeaza sa va faca plata. N-o fi un capat de tara sa mai deschideti un cont, pe baza cartii de identitate si cu o suma virata in cont de 20 de lei, la o alta institutie bancara....
In principiu nu trebuie să aveți cont la aceeași bancă, transferul se poate face și intre banci diferite
Ca sa se valideze o vanzare trebuie sa intre banii in cont. Intre 2 banci transferul dureaza 1 zi. Exista si transfer urgent, dar costa mai mult. Cat timp nu se greseste nimic si transferul se valideaza, a doua zi banii sunt in cont. Daca se greseste ceva, banii nu ajung. La aceasi banca banii ajung instant si totul e extrem de rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont cand banii nu apartin debitorului stelarman stelarman Buna dimineata! O problema a carei rezolvare nu am gasit-o in acest forum. Avem urmatoarea situatie: o poprire pe conturile bancare ale unui debitor. Acesta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament plata prin virament bancar si ipoteca banca Alin_Mihai Alin_Mihai Buna ziua ! Am cateva intrebari si v-as ruga daca puteti sa ma lamuriti.Urmeaza sa imi vand apartamentul si cumparatorul are doar o parte din bani,acestia sunt ... (vezi toată discuția)