Doresc sa va adresez o intrebare celor cunoscatori: momentan nu sunt in tara iar in urma unui proces mi-a fost exeutata toata suma din cont de salariu fara a se mai lua in considerare ca trebuie sa mai supravietuiesc .
Momentan nu sunt in tara si nu am nici un ban ,eu depinzand de acel cont si de acei bani din tara ce mi-a fost executata.
Ce ma sfatuiti sa fac cazul meu ?
Consider ca este un abuz din partea bancii dar si a executorului judecatoresc pentru ca ,consider ca nu este legal sa mi se ia toti banii din cont punandu-ma in imposibilitatea unui trai decent ,imposibilitate de plata...
Pot sa formulez o cale de atat?
Banca ma invita respectuos ori de cate ori le spun ca nu am bani sa merg la ghiseul bancii dar pana acolo cum ma descurc?
Nu stiu ce sa fac sunt la distanta si nu ma pot descurca in situatia in care sunt.
Astept parerile dvs.aici cat si in privat,
Va multumesc
DenisRif
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Domnule Ovidiu...Mergeti cu adeverinta de la locul de munca in care sa se certifice ca in Dosarul Executional s-a insitituit poprirea legala Si cereti bancii sa va elibereze salariul ramas...Daca v-au tras cu japca din bani atunci actionati impotriva bancii
-ELLA-
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua!
Ca o informatie suplimentara in legatura cu atitudinea bancilor in privinta clientilor executati silit este si practica bancii ING: banca, la solicitarea telefonica a clientului, poate debloca temporar contul bancar al debitorului pentru ca titularul de cont sa poata folosi banii ce reprezinta 2/3 din salariu, adica suma ce excede de la poprirea lunara. Procedura corecta fata de clientul debitor, in baza legii deoarece acele sume de 2/3 din salariu nu pot fi indisponibilizate de catre tertul poprit. Cred ca poate constitui un exemplu de bune practici ale bancilor.