In extrasul CF la un apartament pe care il detin este o descriere care cred ca imi da dreptul la un spatiu care administratorii blocului sustin ca nu imi apartine.
De unde as putea obtine o schema sau detalii care arata structura clara si spatiile legate de imobil pentru care platesc taxe?
Multumesc. Asta incerc sa aflu, cum pot sa vad mai multe detalii decat ceea ce este scris in extrasul funciar pentru informare caci extrasul funciar pentru informare prezinta doar descrierea. Ma gandesc ca trebuie sa existe o schema clara a spatiului in baza careia mi se calculeaza impozitul si nu stiu unde sa cer aceasta schema si la ce institutie.
Exista o schita cadastrala de care vorbeam. Daca imobilul face parte dintr-un condominiu este posibil sa existe si o carte funciara colectiva a constructiei.
Multumesc, pe CF este listat 'geometria pentru acest imobil nu a fost gasita'. Iar in descriere este singurul apartament care are o anexa listata in plus. Daca in CF nu este listata geometria, oare care ar fi urmatorul pas?