Am si eu o problema.....as dori sa fac un card de credit la o banca....prin actele necesare operatie imi cer si fisa fiscala pe 2008....eu am lucrat 3 luni pe anul 2008 si numai dat de angajator ptr a-mi inmana fisa fiscala.....daca declar la banca ca nu am lucrat pe 2008 mi se poate intampla ceva?Chiar nu as vrea sa fac lucrul acesta dar numai dau de angajator......astept un raspuns de la dumneavoastra......
multumesc mult......
Pentru un credit la banca ti se cere fisa fiscala respectiv formularul 210, pe care angajatorul la care ai lucrat cu acte in regula este obligat sa o depuna la finante, respectiv un borderou. Un formular din 210 se inmaneaza angajatului, iar un exemplar se pastreaza la unitate.
In cazul in care dvs. nu mai lucrati in perioada in care angajatorul a depus declaratiile 210, era obligat sa va trimita prin posta acest exemplar cu confirmare de primire.
Daca nu detineti acest formular, parerea mea este sa contactati fostul angajator sa va dea detalii despre aceasta!
Si apropo! Fisa fiscala nu se emite de catre finante ci de angajator!
Se face confuzie intre adeverinta de venituri emisa de finantele publice si fisa fiscala a angajatului, respectiv formularul 210.