Pentru sanctiuni repetate se poate desface CCM. Dar care este intervalul de timp in care se poate considera abateri repetate. Stiam ceva de genul ... ca la un an abaterile se anuleaza de drept. Este adevarat?
Am fost sactionat cu 10% di salariu pe trei luni, iar instanta mi-a dat castig de cauza.
Am cerut anularea deciziei si restituirea sumelor retinute, iar societatea mi-a raspuns ca va pune in executare hotararea in cauza de indata ce aceasta le va fi cominicata procedural. Nu inteleg cum adica procedural, daca eu le-am transmis cerere impreuna cu minuta sentintei, iar codul muncii prevede ca in termen de 15 zile sa-mi plateasca sumele retinute. Va rog sa-mi comunicati daca exista o forma anume de cerere sau o alta procedura. Va multumesc.
Instanta este obligata sa le comunice hotararea pronuntata ... ceea ce se pune in executare este hotararea si nu certificatul de grefa in care este mentionata minuta.
Incetare 61 a)
ade31
Buna ziua,
Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)