avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiunile disciplinare...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiunile disciplinare...

Pentru sanctiuni repetate se poate desface CCM. Dar care este intervalul de timp in care se poate considera abateri repetate. Stiam ceva de genul ... ca la un an abaterile se anuleaza de drept. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 23:37, 12 August 2010
Trebuie sa fie consemnata intr-un caiet special de note telefonice, ca sa poata fi luata in considerare ca proba in instanta.
Convorbirea telefonica nu cred ca este o proba pentru transmiterea informatiilor.
Angel 2007 a scris:

Convorbirea telefonica nu cred ca este o proba pentru transmiterea informatiilor.

Cred ca raspunsul meu se referea la posibilitatea de a se lua in calcul aceasta nota telefonica ... :)
Am fost sactionat cu 10% di salariu pe trei luni, iar instanta mi-a dat castig de cauza.
Am cerut anularea deciziei si restituirea sumelor retinute, iar societatea mi-a raspuns ca va pune in executare hotararea in cauza de indata ce aceasta le va fi cominicata procedural. Nu inteleg cum adica procedural, daca eu le-am transmis cerere impreuna cu minuta sentintei, iar codul muncii prevede ca in termen de 15 zile sa-mi plateasca sumele retinute. Va rog sa-mi comunicati daca exista o forma anume de cerere sau o alta procedura. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
bv96rrr, utilizator
Instanta este obligata sa le comunice hotararea pronuntata ... ceea ce se pune in executare este hotararea si nu certificatul de grefa in care este mentionata minuta.

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)
Cercetare dispciplinara ! habibi habibi Buna ziua ! Pt absente nemotivate am convocat salariatii respectivi, acestia nu s-au prezentat , ma gandesc acum ... intocmesc procesul verbal si apoi decizia ... (vezi toată discuția)