Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... voucher de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

voucher de vacanta

Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot beneficia: cu contract de munca valabil, cu timp integral sau partial de lucru. In cazul cumulului de functii, voucherele de vacanta vor fi acordate de catre angajatorii unde beneficiarii in cauza isi au functia de baza, sau dupa caz, de fiecare angajator proportional cu timpul lucrat, fara a se depasi suma de 1.450 lei.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
dana19770101, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 16 Iulie 2021
aici nu spune nimic despre timp partial de lucru... ce sa inteleg?
Alin.3 ...
IN invatamant, valoarea voucherelor de vacanta este fixa - 1450 lei, indiferent de perioada lucrata (o zi, o luna, un an intreg) sau de norma de lucru (2 ore, 4 ore, 18 ore pe saptamana).
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
ramona2018, utilizator
Care text de lege prevede asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi voucere de vacanta? lidiavasilache@yahoo.fr lidiavasilache@yahoo.fr Daca eu lucrez cu norma intreaga atat in domeniul sanatatii, cat si in invatamant, deci am doua slujbe diferite cu norma intreaga, pot primi voucere de vacanta ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta carmengheorghiu carmengheorghiu Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de ... (vezi toată discuția)