avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... protectia informatiilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

protectia informatiilor

Am o revista culturala online de mai multi ani - nu blog, revista a mea, care-s persoana fizica. Ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie in reglementarile legale ce intra in vigoare din 25 mai cu privire la protectia informatiilor? Am autori de articole care au trimis CVuri mari si foarte mari, desi nu le-am cerut asta. Le-am publicat. Cum sa procedez ca sa fie legal? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
RML, utilizator
Cel mai recent răspuns: RML , utilizator 21:00, 7 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-ar trebui un contract cu acesti autori care doresc sa-si publice datele personale. Exista o distinctie in regulament in situatia dvs, are importanta daca obtineti sau nu venit din aceasta activitate de publicare. Fie si potential, nu trebuie sa fie un venit real sau actual. Daca nu e confortabil pe site, puteti trimite email privat
Am înțeles, mulțumesc! Am să dau un email în privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea ip-ului ! maynouna maynouna Buna ziua Recent o doamna a carui blog l-am vizitat mi-a publicat ip-ul online afirmand ca sunt un user care a jignit-o pe blog. Eu nu am lasat nici un ... (vezi toată discuția)
Pot copia articole de pe acest site pe blogul meu? multimoak multimoak As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu ... (vezi toată discuția)
Dezvaluire adresa email fara acord LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Pe scurt povestea este urmatoarea, am participat la un concurs online in care tb. sa aduc cat mai multi referrali (persoane care sa se inscrie pe ... (vezi toată discuția)