avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bransament gaze
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bransament gaze

Buna ziua!Intrebarea mea este cum pot rezolva problema aparuta intre mine si reteaua de distibutie gaze?
Va voi relata pe scurt problema aparuta:In anul 2017 am incheiat un contract cu aceasta firma de distributie gaze naturale achitand toate taxele percepute ,obtinand toate avizele necesare bransarii,iar in momentul in care s-au deplasat sa realizeze bransamentul au constatat ca in dreptul proprietatii mele nu au coloana principala!Am depus sesizari peste sesizari si nu am primit pana acum nici un raspuns!Mentionez ca proprietatea se afla in centrul localitatii iar vecinii din stanga si din dreapta au conducta principala
Cel mai recent răspuns: Alinutaada , utilizator 14:11, 10 Mai 2018
Este un nonsens in precizarile dvs.
Daca dvs. sunteti la mijloc, pe aceeasi parte a drumului si vecinii din stanga/ dreapta dvs. sunt racordati la o conducta principala de gaze, cum se face legatura intre tronsoanele de la vecini, dvs. fiind in mijloc si lipsind teava in zona dvs. ?!
Poate fi vorba de faptul ca teava existenta in pamant nu are suficienta sectiune/ debit pentru a va putea bransa si pe dvs.
In baza sesizarilor facute de dvs., a avizului primit pentru bransament, a achitarii taxelor, etc. puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei de distributie gaze si cere daune materiale si/ sau daune morale plus realizarea imediata a lucrarii.

Multumesc mult pentru raspuns si vreau sa va relatez faptul ca vecinii au coloana principala iar la limita prorietatii mele au capat terminal.Cu toate acestea eu am primit toate avizele de bransare!
POPA GHEORGHE a scris:

Este un nonsens in precizarile dvs.
Daca dvs. sunteti la mijloc, pe aceeasi parte a drumului si vecinii din stanga/ dreapta dvs. sunt racordati la o conducta principala de gaze, cum se face legatura intre tronsoanele de la vecini, dvs. fiind in mijloc si lipsind teava in zona dvs. ?!
Poate fi vorba de faptul ca teava existenta in pamant nu are suficienta sectiune/ debit pentru a va putea bransa si pe dvs.
In baza sesizarilor facute de dvs., a avizului primit pentru bransament, a achitarii taxelor, etc. puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei de distributie gaze si cere daune materiale si/ sau daune morale plus realizarea imediata a lucrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Bransare conducta gaz aadynna aadynna buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului . vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)