Am semnat un contract de rezervare apartament prin intermediul unei agenții imobiliare, și am plătit un avans de 500 de euro. Urmează să semnăm antecontractul, ce se poate face dacă nu sunt contactat până la data-limită prevăzută?
Buna ziua,
Am încheiat pe data de 27 aprilie un contract de rezervare prin intermediul unei agenții imobiliare, achitând suma de 500 euro, urmând să fiu sunat in perioada 7-11 mai pentru a semna antecontractul ceea ce nu s-a întâmplat. Rezervarea expiră pe 16 aprilie iar vineri, când am sunat agentul imobiliar mi s-a spus că până pe 16 mai este, că se va interesa și revine el cu informații doar că a trecut și ziua de vineri și nimic .
Îmi puteți spune ce se poate face în situația asta ? Nu vreau sa vina ziua de 16 mai și să mă trezesc că nu mai răspunde nimeni la telefon.
Mulțumesc.
Cu agentul imobiliar am discutat doar prin intermediul telefonului și câteva mesaje pe WhatsApp in unul dintre mesaje spunând că se întâlnește cu dezvoltatorul și revine cu informații, ceea ce nu s-a întâmplat.
Suma de bani a fost achitată dezvoltatorului pentru rezervarea apartamentului urmând ca la semnarea antecontractului sa dau diferența de bani până la 5% din valoarea imobilului, avansul pentru prima casă.