Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
citat din alt topic
"lyberthy2004 - Eu am fost contactata astazi de la Curtea de Apel Craiova si mi s-a cerut sa depun pana marti la grefa penala a curtii 2 recomandari de la colegi profesorri etc. Rezulta ca asa se face dovada bunei reputatii. Cred ca si voi veti fi contactati la fel."
"AlinaG2009 - Si eu am fost contactata astazi de serviciul personal. Mi s-au solicitat 2 caracterizari : de la ultimul loc de munca si de la asociatia de proprietari."
buna, si eu mi-am depus dosarul la sng pentru admiterea din 28 februarie, m-am apucat cam de 2 saptamani de invatat la procedura civila, simt ca nu mai termin sau ca nu asimilez cum trebuie...poate imi dati niste sfaturi cum as putea retine mai repede....sau eventual sa invatatm impreuna confruntandu-ne on-line:D.....spor la invatat!!!!
Buna!
Intrebare: buna reputatie se verifica dupa ce ai fost admis,nu?eu parca asa stiu... In legatura cu problema Ana Mariei cred ca toti suntem in laerta si putin confuzi sau traim cu impresia ca nu asimilam. Sfat: incearca sa-ti formezi o logica pe care sa o urmezi. Nu stiu ce sa zic altceva, poate mai vin si altii cu idei. In ceea ce priveste confruntarea on-line mi se pare cam dificil si pierdere de vreme avand in vedere cata materie este si ca nu mai este foarte mult timp la dispozitie.
Astept un raspuns de la cei care sunt admisi sau care au mai incercat (deci au mai trecut de multe ori prin materie).
Hai spor la toata lumea!!
Buna.
Am facut rost de legile care ne trebuie la organizare judiciara (in varianta electronica, actualizate la zi).
Daca mai sunt printre voi persoane care le vor, dati-mi un mail si vi le trimit.
Mail-ul meu este inorder2fly@yahoo.com.
Buna ziua. Vroiam sa stiu daca se mai organizeaza concursul pentru admitere SNG in luna septembrie 2010 in conditiile in care se va desfasura unul in februarie 2010
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)