avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Poate cineva sa-mi spuna cand va avea loc examenul de admitere?
Si daca este vorba de luna septembrie, atunci de ce nu s-a dat anuntul?
Sa inteleg ca anul asta admiterea se va sustine in octombrie? (avand in vedere termenul de doua luni de la publicitate pana la examen#-o)
Multumesc anticipat!
Monster a scris:

Poate cineva sa-mi spuna cand va avea loc examenul de admitere?
Si daca este vorba de luna septembrie, atunci de ce nu s-a dat anuntul?
Sa inteleg ca anul asta admiterea se va sustine in octombrie? (avand in vedere termenul de doua luni de la publicitate pana la examen#-o)
Multumesc anticipat!

Citeste paginile din urma unde s-a mai discutat problema! Sau intra pe gefieri.ro
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
mihaeladaroiu, utilizator
Azi la curtea de apel se discuta ca nu se va mai organiza ex la sng anul acesta din lipsa de fonduri.
Nu cred ca vorbim despre aceeasi treaba, pe mine ma intereseaza ce decide CSM-ul, curtile de apel hotarasc doar local cu privire la examenele pentru studii medii, nu?
Despre aspectul asta vorbea chiar cineva de la csm. Doar ca ne aflam la curtea de apel. Eu sper sa nu fie totusi asa. Csm-ul organizeaza concursul doar daca au fondurile necesare pentru scolarizare. Tocmai despre asta era vorba- ca nu se vor mai aloca in toamna asta!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)