Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna, people! Multam pentru raspuns, chere Stellina! Nu stiu altii ce fac, dar eu am reusit sa citesc de mi s-a tabacit creierul, si nush daca asta e o reteta nemaipomenita pentru inmagazinarea adecvata a materiei. Am citit la penal, de ex. de nu mai suport materia, desi am o slabiciune pentru ea. Stiu ca stiu, fac sujete, dar daca ma intreb ce stiu, fireste ca nu stiu nimic. Abia astept sa treaca si perioada asta, pt ca imi repugna tare de tot asteptarea. Cum merge cu invatatul la voi? Alternati lectura cu rezolvari de sujete?
aveti surse ca lumea de subiecte, demne de luat in seama si recomandat?
Multam in avans pentru raspunsuri si mult spor si elan! Nac, abia astept si eu anuntul ala, sa mai scap de un stres! O zi agreabila tuturor!
cred ca e vai de fundu' celor care maine au marea proba, la ce stres e pe capul lor!
ma refer la inm 2010. au avut niste dezbateri foarte ample oamenii pe forumul lor.
din cate am remarcat si concurenta e destul de acerba: peste 16 si, pe loc.
sa le tinem pumnii si sa speram ca vor trece cu bine peste ziua de maine, cu atat mai mult cu cat cei mai multi dintre noi avem prieteni printre ei.
Multa bafta, dragilor!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)