Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ba da dar acolo scrie citez: "Scoala National de Grefieri a solicitat analizarea posibilitatii organizarii unui concurs de admitere la SNG la data de 14 noiembrie 2010." iar la plenul CSM hotaraste scrie ca se aproba organizarea concursului in luna noiembrie fara a se specifica exact ca pe 14 este data examenului si un o alta data. poate fi si 14 dar pe mine ma interesa poate stie cineva exact care este data, numarul de locuri si temetica.
julya21 a scris:
..Deocamdata www.grefieri.ro nu functioneaza dar asteptam anuntul oficial
site-ul grefieri.ro functioneaza.Am intrat eu pe el acum 2 minute. Nu au publicat nimic inca.
E clar se va afisa anuntul! Numai cand au ceva de "spus" nu functioneaza site-ul!!!=D>
Incepe numaratoarea inversa dragi colegi si colege~;)
buna , intru si eu in discutia pe acest subiect, am intrebat un coleg care a terminat acum la sng in legatura cu tratarea subiectelor adica primesti intrebarea o dezvolti sau raspunzi concret la intrebare exact cum sunt raspunsurile afisate la examenele sustinute in alti ani si mi-a zis ,, raspunzi concret la obiect;'', nu dezvolti subiectele''
acum printre dumneavoastra sunt multi care au sustinut examenul la sng si pot sa ne spuna si noua cum este
maye maye si floare de gheata va urmaresc comentariile cu interes , sper sa ma primiti si pe mine in discutiile voastre multumesc