avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
si eu care vroiam sa demisionez de la actualul loc de munca,pt.a ma inscrie la ex.pt.studii medii,ca nu mai am rabdare sa termin dreptul sunt anul 3.succes celor care incercati la inm.
MA ALATUR SI EU GRUPULUI DE "DFEZAMAGITI" DE HOTARAREA LUATA DE CSM IERI, NUMAI CA EU NU SUNT ASA OPTIMISTA CA UNII DINTRE COLEGI DE SUSTINEREA EX. IN IAN, EU TIND SA CRED CA EX. VA FI IN SEPT. SI ASTA DIN LIPSA FONDURILOR PT. PLATA INDEMNIZATIILOR DE CURSANT.I N ALTA ORDINE DE IDEI ATI AVUT CURIOZITATEA DE A INTRA PE PG. CURTILOR DE APEL DIN TARA SA VEDETI CATE POSTURI DE GREFIER AU SCOS LA CONCURS DE-A LUNGUL VERII? ASA CA PASTILA CU LOCURI PUTINE NU TINE. MAI BINE ORG. CONCURS FIECARE CURTE SI IES MAI IEFTIN.
Nu vreau sa va supar si mai tare. Dar la pag. 96 din data de 2 august v-am spus de probabilitatea ca acest lucru sa se intample, adica examenul sa nu se mai sustina. Si v-am spus si cauza: lipsa de bani- ca de obicei in tara asta.! Pentru ca asta se discuta acolo la curtea de apel. De persoane din Csm sau care aveau legatura cu CSM/ul. Se pare totusi, tot din discutii auzite va spun, ca in nov. vor organiza curtile de apel concurs. Cel putin cea de la buc in mod sigur. Deja judecatoriile din subordinea ei dau deja listele cu posturile vacante de grefieri.
multumim mczena!poate scot la majoritatea curtilor de apel din tara, ce bine ar fi! mai stii si de alte judete? tu detii mai multe informatii si poate ne sunt de ajutor! daca organizeaza in noiembrie atunci ar trebui afisate anunturile cu 45 zile inainte! ...:) Sa speram?!!!
cerneacristina a scris:

MA ALATUR SI EU GRUPULUI DE "DFEZAMAGITI" DE HOTARAREA LUATA DE CSM IERI, NUMAI CA EU NU SUNT ASA OPTIMISTA CA UNII DINTRE COLEGI DE SUSTINEREA EX. IN IAN, EU TIND SA CRED CA EX. VA FI IN SEPT. SI ASTA DIN LIPSA FONDURILOR PT. PLATA INDEMNIZATIILOR DE CURSANT.I N ALTA ORDINE DE IDEI ATI AVUT CURIOZITATEA DE A INTRA PE PG. CURTILOR DE APEL DIN TARA SA VEDETI CATE POSTURI DE GREFIER AU SCOS LA CONCURS DE-A LUNGUL VERII? ASA CA PASTILA CU LOCURI PUTINE NU TINE. MAI BINE ORG. CONCURS FIECARE CURTE SI IES MAI IEFTIN.

Eu am avut curiozitatea si am intrat pe toate curtile de apel : Timis - 8 octombrie - 2 posturi de grefier; Arges - 8 septembrei ( a fost) 10 posturi grefieri ;Mures - 31 august - 5 posturi grefieri arhivari; Dolj si Iasi ptr trepte superioare. Atat deocamdata Nu m-am uitat pe Bucuresti ... Bine , eu m-am uitat doar ptr lunile sept - noiemb... nu si august, iulie iunie. Posturi au fost ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
floare de gheata, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)