ralucaelena86 
	    	Utilizator

ralucaelena86 
	    	Utilizator	    

Buna seara,as vrea sa dau si eu anul acesta examenul sa intru la SNG,ar putea cineva sa imi zica ce anume trebuie sa invat si o bibliografie?
o seara buna si va multumesc :)
 arhilili 
	    	Utilizator

arhilili 
	    	Utilizator	    

arhilili 
	    	Utilizator

arhilili 
	    	Utilizator	    

ralucaelena86 
	    	Utilizator

ralucaelena86 
	    	Utilizator	    

Ralu, eu am invatat si invat dupa bibliografia/tematica data pana acum, nici eu nu stiu despre noile coduri.
 DahliaNoir	                   

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
	                    DahliaNoir	                   

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)

Iulia Toader	                   

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
	                    Iulia Toader	                   

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)

renegation	                   

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
	                    renegation	                   

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)