avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
julya21 a scris:

K_Elena a scris:

eeeee a scris:

Anul acesta a fost pe 6 septembrie.
Nici eu nu cred ca intra in discutie noile coduri.
Fetelor, din ce judete sunteti?
Eu sunt din Constanta. Poate vom fi colege.:D

Eu din Braila. Sa te auda Doamne Doamne!

cred ca Dumnezeu nu are nicio legatura aiciDe ce toata lumea invoca nenorocul cand nu e admis la un examen si nu ia in considerare faptul ca e slab pregatit????

Dumnezeu are legatura cu tot si toate. Eu personal nu cred in noroc sau nenoroc, cred in ajutorul Celui de sus. Poti fi foarte bine pregatit si daca ai trac sau poate sanatatea nu iti permite sa fii in forma corespunzatoare de a sustine un examen etc etc etc atunci cum ramane cu "slab pregatit'?
Cred ca oricum ne-am indepartat de la subiect!
Eu sunt din pitesti, Arges si chiar ma gandesc ca un post in alt judet nu ar fi foarte convenabil pentru mine. Iar in cazul in care refuzi postul respectiv esti obligat sa platesti scolarizarea. In privinta norocului eu cred ca depinde mult de sansa si de dumnezeu.

Examenul este pe 28 februarie 2010??? Am intrat pe site-ul SNG si am gasit informatia cum ca s-ar organiza un examen la aceasta data. Tot acolo.. am aflat ca inscrierile se pot face pana la 18 ianuarie 2009, inclusiv?!!?(azi, data la care s-a afisat informatia, fiind 21.12.2009)
Tot acolo am gasit un document afisat tot azi :[ link extern ]
unde scrie negrul pe alb ca Concursul pentru grefieri se organizeaza in septembrie 2010.:sorry:
Nu mai inteleg nimic. Stie cineva daca, in conditiile in care se organizeaza examen pe 28 feb. 2010 .. se mai organizeaza un alt examen tot in 2010?( in tomana cum a fost anul trecut de ex)
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
stefan_ionescu, utilizator
Bună!
...sunt cursantă SNG şi pot să te ajut cu mai multe info dacă doreşti.
bursa în acest moment se ridică la 600 de lei şi e posibil să crească odată cu legea salarizării unice la aproximativ 900 de lei...baftă la examen şi nu mai fiţi aşa speriaţi că nu se intră aşa greu la sng :)
este primul an în care sunt organizate 2 concursuri...lipsa de personal auxiliar îşi spune cuvântul,,,în plus, pe viitor vor exista şi grefieri principali (vezi doc)[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)