Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
@Aryana
Buna!
Nu te speria pentru ca sunt sigura ca mai sunt persoane care inca nu au reusit sa intre in ritm in ceea ce priveste invatatul.
Eu, de exemplu, citesc in jur de 25 de pagini pe zi. Mi-am propus sa acord cate o luna pentru fiecare materie. Sper sa fie suficient.
Spor la invatat!
Fetelor, mi-ar placea, dupa ce mai aprofundam materia, sa purtam discutii despre ceea ce nu am inteles si sa incercam sa ne lamurim reciproc. Cred ca ar fi si un fel de stimulent pentru a ne determina sa citim cu mai multa atentie.:)
De exemplu, la inceputul lunii iunie am putea sa discutam despre procedura civila, daca ati inceput cu aceasta materie.
Spor sa aveti!
Multumesc Nac pentru incurajarile tale.Adevarul este ca imi e greu sa retin foarte bine articolele dar o scoatem noi la capat.Eu am subiectele de examen din 2006,2007 si 2008.Cand terminam de invatat putem sa le dezbatem si asa mai recapitulam materia.
Mult succes la invatat celor care doresc sa incerce in septembrie!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)